GT 1.9JTDm power loss - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 28-10-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2008
Location: Hungary
Posts: 1

Member car:

Alfa GT 1.9Mjet

Hmmm GT 1.9JTDm power loss

Hello !

I have a 2007 Alfa GT 1.9 JTDm.

There's a strange thing that my Alfa does nowadays. When I go to the highway, after a while at above 110-120 Km/h the car starts to lose power, motor rev starts to alternate between
2300-2500 slowly, consumption goes up above 10 l. No error is displayed on the computer, no engine failure light come up.

I brought the car to the service, and they said the problem does not come up for them. Also they have printed out the error
list from the computer - as they said - and have not seen any fault codes.
After I got back the car, the problem did not exist, and now on this weekend after some 100 km-s it came up again.

Do you have any idea what is causing this ?

I have made two videos with my camera :


cipesz is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

19jtdm , loss , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome