motor control system failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Help motor control system failure

I have recently purchased a 2004 1.9 JTD with light front damage (new bumper fog light & oil cooler sorted it).
When I fired it up the motor control system failure lit up.
When I took it for the MOT at the local non Alfa but friendly garage they hooked it up to their computer and the fault was diagnosed as low fan speed, the garage said it was probably a relay or something, anyone got any ideas.
The car runs fine, the temperature is normal although the fan kicks in sometimes when the car is first started when the engine is cold
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
steffoo's Avatar
Join Date: Aug 2007
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 1,120
Images: 13
Re: motor control system failure

Actually, it´s better to have a real error to fix. ;-)
Most of the MCSF-problems discussed here are the ones without any errors, apart from that f***ing warning light going on for no reason.
steffoo is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , failure , motor , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome