motor system failure - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 24-10-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Merthyr Tydfil
Posts: 4
motor system failure

Just woke up this morning to start up the car 147 twin spark and the motor system failure as come on any ideas or advice on what I should do please
lightening is offline  
Sponsored Links
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
Re: motor system failure

Where you driving when you woke up?

Turn the keay off and try it again, if the faults gone the it will clear but it's worth geting the codes read to see what it was.
Smaky is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: motor system failure

hi my 147 t.spark does this too the best solution i've found is to just ignore it
my battery is dicky tho so this could be the cause.
Status: Ultimate Driving Machine my arse
AO Silver Member
Jim145's Avatar
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom
County: West Yorkshire
Posts: 2,043
Re: motor system failure

Mine comes and goes, but the car still drives fine. We had it on the diagnostics last time it was serviced and its showing a faulty oxygen sensor. Nothing major, I'll get it sorted when I get it MOT'd.
Jim145 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

failure , motor , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome