Been a while!! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Been a while!!

Just a message to say hi all, I have not been on the forum for 4 or 5 months so I thought I would catch up!
Well the 147 Selespeed is still going fine (touching wood!), I get the odd selespeed error appear but never seem to actually have a problem with the gearbox, the message goes in a few seconds (touching more wood!). I have done 5k happy miles now and she is running sweetly! I still LOVE this car!!!
So whats new, anyone got the latest news on the coupe, convertible etc??
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
jomor's Avatar
Join Date: Apr 2002
Location: Hellas
Posts: 5,237

Member car:

147 1.6lt

Welcome back Tallpaul
jomor is offline  
Status: -
AO Gold Member
Ivo's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Dutchland
Posts: 7,920
Hmm, I think you have a lot of catch-up reading to do TallPaul
Ivo is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
I would also be keen to hear any news on the Coupe. Isn't it supposed to be out next month?


Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome