sluggish start - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 09-10-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2008
Location: Bahamas
County: Inagua
Posts: 53

Member car:

Alfa 156

sluggish start

Ok guys,

quick question here.

Have an alfa 156 1.6 for about 2 months. No problems with it. check all levels every week. Need to do the drop links and ARB link rods at some stage to stop a little knocking now and then, but I'm pretty mechanically minded so all that stuff is fairly straight forward.

One question, this morning, a pretty cold morning in ireland, I started the car in the driveway, and for the first 30 seconds as I drove it onto the road, the car felt very sluggish and heavy, like as if I left the handbrake half engaged. After 2/3 minutes on the road it was fine.

Any idea what might be causing this?

kingofme is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

sluggish , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome