156 selespeed fualt codes - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 06-10-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 63
156 selespeed fualt codes

right then ever since I have had my 156 (all of 3 weeks lol) it has had a habbit of lossing 4th for a while, now the previous owner had taken it to alfa who identified the problem to be the actuator He then went away and replaced it himself, I suspected it hadnt been calibrated and mentioned this while discusing it to phear while he fitted a new rear door for me, he did no more than go grab his laptop and run said calibration for me. since then she has missed 4th once in 400+ miles.

now when phear checked the selespeed with the alfa diag it gave these fualt codes which he then cleared afterwards. P0725, P1746 & P1748 now are these to do with the fitting of the actuator or are these something I should be investigating further?
rich156ts is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , codes , fualt , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome