147 problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 03-10-08 Thread Starter
Status: RS POWER :D
AO Gold Member
LJ_GQV's Avatar
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 6,834

Member car:

Mk 2 Focus RS

Wave 147 problem

was sitting in traffic today fidling with the cd player in the car to see if the cd is still being played when i press the mute button and i looked up at the dials in front of me and for some reason all of the dials eg speedo/petrol level/temp gauge/rev counter had all dropped down to zero as if the engine was off but three lights were light up which were:
1) handbrake light- but i did't have the hand brake on
2)asr light - hadn't pressed the asr button
3)abs light
then when the dials came back to life again the display for cd player said no cd and turned to the radio but i got 10 cd's loaded in the boot any one know what this could be? i read somewhere that faults are shown by a flashing odometer or something like that but this weren't happening only the second time i driven it as its been in the garage for bout 6 weeks due to fact hadn't sold my other car and this is the second thing to happen to it
LJ_GQV is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome