Mileage Recorder / Dislplay down - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 24-09-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Sep 2008
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 2

Member car:

156 ts

Mileage Recorder / Dislplay down

Hi I have a 2.0 TS 156. (1999)

My Milage Recorder/Temp gage on the dash seems to be down / not lighting up.

Is this a fuse issue most probably?

thanks in advance for any help - i cant find anything about it anywhere

jxs is offline  
Sponsored Links
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: Mileage Recorder / Dislplay down

Moved to 156 Tech Lounge
BigFoot is offline  
Status: -
AO Gold Member
Join Date: Jul 2006
Posts: 7,178
Re: Mileage Recorder / Dislplay down

There is a wee lamp (bulb) behind it - thats the fault.

A screw at the top of the inside of the binnacle pulls the binnacle out then you will see the 3 screws that hold the speedo in place, remove these, pull it out and the rest is easy.
cj romeo is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

dislplay , mileage , recorder

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome