Help - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 15-08-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Help Help

Can someone help I am desperate to keep Alfa 156 however we have had some problems one has just been fixed.
The other is that sometimes the car will not start,Its just dead not a sound however you try it again half an hour later and it starts it has got worse over the last 6 months and now the engine has just started going dead while my husband has been driving it. We don't know what is causing it and now my husband says we must get rid of it. Has anyone had the same problem or knows how to fix it.
lorrainemason@h is offline  
Sponsored Links
Status: Changed clutch,what's next....
AO Member
Join Date: Jun 2007
Location: South Coast
Posts: 337
Re: Help

Could be the crank sensor. Do a search for this in the forum.
Good luck.
jdg is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome