noise - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 31-07-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2008
Posts: 1

Member car:

Alfa 147 1.6 ts


hey im Dean from south africa , i have a Alfa 147 1.6 ts
the engine is running smooth when cold but when geding hot
i get this tieking noise from the engine , but the engine is still running
good and powerfull.

any thing that i have to look at????
toyboy is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
SPPalfa's Avatar
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Newport
Posts: 16,125
Images: 7
Re: noise

Hello and welcome to AO - post your question in the 147 tech lounge

Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
SPPalfa is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: noise

Moved to 147 Tech Lounge
BigFoot is offline  
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
Re: noise

Worn tappet bores or injectors, don't worry, nothing you can do really apart from a good oil change.
Smaky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome