156 hood problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
156 hood problem

Hi, hope someone can help.
I opened the hood of my '99 156 TS, and now it will not close.

Has anyone else had this problem ?

Any advice welcome
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Try driving backwards [img]smilies/wink.gif[/img]

Hope someone can give you sensible advice!!

Apart from pushing the release handle back in or messing with the bonnet catch cant think of anything that could go wrong.

Heard of them sticking down (had this myself) but never open!

Status: - Update
Posts: n/a

Had the same problem on my buddy's 155. For some reason the thing kinda "got loose". Don't know why, don't know how but here's an idea: Look at the area around the bolts of the hinges. If you see some bare or scraped metal, that indicates where it used to be. Just get a friend to come over and loosen the bolts, realign with the paint as a guide and tighten the bolts firm. Worked for me!



Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , hood , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome