147 immobilizer problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Jay Kay
Status: - Update
Posts: n/a
147 immobilizer problems

Has anyone found that if the outside temperature gets really hot, the electronics on the car seem not to work. Here in South Africa, the summer temperature is regularly above 30C and I find that if my car is left in the sun for a while, the remote control will not unlock/lock the doors.

Sponsored Links
Status: making daily raids across the border
AO Gold Member
alfaholic's Avatar
Join Date: Aug 2001
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 6,451

Member car:

6C 2500

Sadly not a problem us Brits have experienced [img]smilies/biggrin.gif[/img]

BTW welcome Jay [img]smilies/smile.gif[/img]
alfaholic is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
Weird! Especially when you consider that the cars is being made in a warm southern European country... I hope you get it fixed soon

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , immobilizer , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome