Alfa 147 Air Con / Blower probs?? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-07-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Dec 2007
Posts: 5

Member car:


Alfa 147 Air Con / Blower probs??

Hi Guys

At last it was hot today, when switched air cor on nothing happened, and the fan not working either, it is working when need to clear the windscreen blowing hot only, but when turn button to the car/feet its stop working,

Any advice would be great

Many thanks
silver500 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2007
Posts: 21

Member car:

Alfa 156 2.0 TS

Re: Alfa 147 Air Con / Blower probs??

I have a similar problem, in that a few days ago, I got no cold air, and today, the blower doesnt blow anything.

Have checked EVERY single fuse, swapped the relays around, nope, not a jot. When turning the fan speed dial i can hear some kind of mechanical movement, but nothing turns on.

Any advice?

Sam156 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , air , alfa , blower , con , probs

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome