Rear wiper broken - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Rear wiper broken

Hi guys, hope everyone is OK!

Usual story here - rear wiper intermittant for a couple of weeks - now dead.

Thought I would check the fuse /relay before shelling out £300 for a new motor. Had a look under the dashboard and cant tell which fuse to check! (Mainly because it looks like my six year old might have a part time job wiring alfas... )
Sponsored Links
Status: faclifting a 156
AO Silver Member
biffa's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 3,199
Images: 9
Re: Rear wiper broken

I've no experience with the 147 but i'd like you said check fuses, relay, cables between the bodywork and the bootlid using a multimeter and wiper stalk before buying a new motor...

Infact i wouldnt buy anything new untill you can pin point the fault.
If your going to change things i'd start with the cheapest and work your way up, fuse - relay and so on...
biffa is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

broken , rear , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome