Wiper fault - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 22-06-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2008
Posts: 2
Crazed Wiper fault

Can any one help I have a 156 turismo with wiper problems, no intermittant or wash wipe / or position 1 normal.and being a novice cant find location off motor or relays.
GARY01 is offline  
Sponsored Links
Status: faclifting a 156
AO Silver Member
biffa's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: United Kingdom
County: Lancashire
Posts: 3,199
Images: 9
Re: Wiper fault

My guess would be the contacts on the wiper motor.
had similar fault on a 156 V6 i once owned and i needed a new motor...
motor is situated under the black plastic mouldings on the bottom of the window, you need to remove the wiper arms and the the mouldings and the contoller is on top of the motor...
biffa is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

fault , wiper

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome