Alfa 147 leaking clutch fluid. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 20-06-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jun 2008
Posts: 1

Member car:

Alfa Romeo 147

Alfa 147 leaking clutch fluid.

Hi everyone,
Having problems with my clutch. There is no pressure when I engage the clutch. I have tried bleeding the fluid and this works for a while (couple of days) and then it goes again. I have checked the pipes and they seem to be fine. Would this be a problem with the slave cylinder? What should I look for to diagnose the problem.
If it is the slave cylinder. How difficult is this to change. Any links on instructions on how this is done.

Any advice would be greatly appreciated

Alfa 147, year 2002, petrol 1.6L lusso model
lookers is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: Alfa 147 leaking clutch fluid.


moved to 147 lounge
classicgal93 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , alfa , clutch , fluid , leaking

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome