help! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 4 Old 28-05-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2008
Location: buckingham
Posts: 1

Member car:

alfa romeo 156

Help help!

Any ideas y my 20.l 156 cuts out every few miles and wont start for about 15mins? its driveing me nutts!
banaldo is offline  
Sponsored Links
Status: enjoying ma julie
AO Silver Member
belfast bob's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: United Kingdom
County: Antrim
Posts: 2,890
Re: help!

need a proper inspection, could be loads of things
belfast bob is offline  
Status: Freezing!
AO Silver Member
Rockhopper's Avatar
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: Nottinghamshire
Posts: 4,864
Re: help!

Most likely the crank sensor though.
Rockhopper is online now  
Status: - Update
Posts: n/a
Re: help!

Almost certainly the crank sensor for me too.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome