156 selespeed clutch - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 06-05-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: May 2008
Posts: 1

Member car:

156 selespeed

156 selespeed clutch

Hi I have a 2001 156 selespeed which was fine on Sunday, when my wife went out to use in yesterday, it will only pull away in first or reverse when a lot of revs are used resulting in a very strong smell of burnt ferodo, once moving, it is fine and changes normally. Any ideas?+
toonarmynutty is offline  
Sponsored Links
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: 156 selespeed clutch

Moved to 156 Tech Lounge
BigFoot is offline  
Status: One foot in, one foot out!
AO Platinum Member
zulu ferret's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: wgc
County: herts
Posts: 42,255
Images: 2
Re: 156 selespeed clutch

Take it to a really competent Selespeed expert? Not much help I guess, but probably your best bet. Hello and good luck.:
zulu ferret is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , clutch , selespeed

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome