Petrol no power - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 05-05-08 Thread Starter
Status: -
Club Member
Membro Medio
ALFAPAT's Avatar
Club Member Number: 237
Join Date: Nov 2001
Location: United Kingdom
County: Moray
Posts: 1,862
Images: 6
Petrol no power

I have recently rebuilt a 2.ol and its not performing very well especially at higher revs , especially when your supposed to feel that cammy surge is this a failed variator when its not noisy at all or is some other sensor not working.It is also reluctant to settle on idle when brought to a junction, this may be all a learning of the ECU and its only its first week on the road .
Any clues?
ALFAPAT is offline  
Sponsored Links
Status: On Alfa number 15
AO Platinum Member
symon's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom
County: Oxfordshire
Posts: 33,567
Images: 13
Re: Petrol no power

It sounds like its probably a MAF issue from your description. If the variator fails most people would not tell much difference.
symon is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

petrol , power

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome