156 stalling under slow speeds - Page 5 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #101 of 102 Old 13-08-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
StevenJW's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 97

Member car:

156 2.0 TS (99)

Re: 156 stalling under slow speeds

Ah no, alas my random stalling was exactly that, random and not non-recurring. I'm so relieved. Yeah I found out my work place has an ultrasonic bath, so I think I might get take my injectors out one day and give it a good rinse in that. My dreaded MOT is up tomorrow though.

Got a bloody side light out though (the bulb in the very middle of the headlight cluster) that seems like a pig to remove. I think I'll just get the MOT lot to do it, and then if they try and charge me more than £20 for the job, and I'll try waving the incompetence flag lol
StevenJW is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 156 stalling under slow speeds

Have you read myself and Doc G's thread latest ? Major improvements with new crank sensors !

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , slow , speeds , stalling

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome