147 Motor Control Light??? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 08-04-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Apr 2008
Posts: 1

Member car:

147 Turismo

147 Motor Control Light???

I have just bought myself my 2nd 147 & have only had it for 3 weeks now. It has been fine but 2 days ago this light came on saying "motor control system failure". I have had a look on the forum but cant find anything about it. Does anyone know what this is all about. The guy i bought it off said that he had seen that a few months ago & took it to a garage who said it was to do with a sensor on the crankshaft or something? If anyone knows please let me know. Im so worried that it could be a fortune to fix.

Cheers in advance
brookie1988 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2006
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 95
Re: 147 Motor Control Light???

look again, there are loads of mcs failure posts. could be anything, you need to get it on a diagnostic to find the exact fault. hopefully it's nothing too serious - good luck
Mr Baggy is offline  
Status: -
AO Member
RubyBoots's Avatar
Join Date: Aug 2007
Location: United Kingdom
County: Warwickshire
Posts: 86
Re: 147 Motor Control Light???

Mine was a lambda sensor (sp?) but wisest thing to get it on the computer to check.....
RubyBoots is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

147 , control , light , motor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome