156 JTS Lambda readings - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 03-04-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2007
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 92
156 JTS Lambda readings

Hi Folks,
(Copied across from the engine sub-forum, since nobody there seemed to know the answer)

Does anybody here know whether the signal from the lambdas on a 2003 JTS are picked up by an ELM 327 interface?

I get a flat, constant signal from the bank 1/bank 2 Sensor 1 lambdas, and only have a very slow signal from the Bank 2 Sensor 2 lambda. So I am pondering whether my lambdas are shot, or whether they are fine but the interface doesn't read them properly?

I have tried a number of different pieces of software (digimoto, scantool etc - and as we all know alfadiag doesn't work on the JTS engine!). The results are all the same.
Is a visit to the garage and a looksee on Examiner likely to give me the answer? Or should I take a flier and buy some new lambda sensors anyway?

furryman is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , jts , lambda , readings

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome