Maybe someone knows whats going on - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 29-03-08 Thread Starter
Status: -
AO Silver Member
Alfaspeed's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 2,263
Maybe someone knows whats going on

While out checking my oil levels i noticed a wire hanging down from the front of car just underneath the drivers side. I have a 2003 147 selespeed. I hadnt noticed it before and having a look under the car saw a square hole just behind the bottom indicator. First question is should that be there? I also have a slight metallic whir while driving. Its hard to explain but it sounds like the heaters are on when they arent and rises with the revs. Anybody experienced anything like that before? This is my first Alfa and i have had it just over a week. Love the car to bits and i am probably just a little paranoid that it will go wrong, but thought i would check it out with you guys.

Any info is gratefully received.
Alfaspeed is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome