Hello and HELP! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 07-03-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Mar 2008
Posts: 5

Member car:


Help Hello and HELP!

Just bought a beautiful 147 and loving it but for some reason everytime I turn the ignition on the boot unlocks! Hmmmmmm
Has anyone had this problem / got any ideas?
Steph147 is offline  
Sponsored Links
Status: Spider's ready to go!
Global Mod Team
classicgal93's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: Canada
County: British Columbia
Posts: 59,055
Images: 2
Re: Hello and HELP!

Hi Steph, welcome to AO.

moved to 147 lounge
classicgal93 is offline  
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
Re: Hello and HELP!

Sounds like a short in the wiring loom to me. Follow the 2 looms down to where they meet, then start loking for damaged/burnt wires.
Smaky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome