GT cruise control problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-03-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2007
Location: United Kingdom
County: Cornwall
Posts: 35
Hmmm GT cruise control problem

Can anyone help please? I have recently bought a GT 1.9jtd and the cruise control doesn't work.
I have checked the fuse, reset and checked both break and clutch pedal switches and still no joy. The green light on speedo will not come on at all.
farmer giles is offline  
Sponsored Links
Status: -
chrisd_b's Avatar
Join Date: Sep 2005
Location: Beds
Posts: 7,679
Images: 5
Re: GT cruise control problem

Is the clutch pedal switch fully pressed in?

It may look ok - but if it is pushed close to home that is likely to be the problem.

Try pulling it with pliars until it pops back.

chrisd_b is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

control , cruise , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome