Vehicle Protection System - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 11-02-08 Thread Starter
Status: Quo
AO Member
Dr Feelgood's Avatar
Join Date: Jan 2007
Location: Carluke
Posts: 96
Vehicle Protection System

Got a warning message 'Vehicle Protection System not Available' which apparently means that the alarm is not working.

Not a major problem as it is a lease vehicle and under warranty so just the inconvenience of getting it sorted.

Couple of questions about this - firstly has anyone else had this and secondly - without the warning message showing I would never have known there was a problem so could it just be a false signal generating a warning (a few weeks ago it kept telling me a light bulb had blown, when it hadnt)

Dr Feelgood is offline  
Sponsored Links
Status: -
Awaiting Email Conf
Chill's Avatar
Join Date: Dec 2005
Location: United Kingdom
County: Lake District
Posts: 1,773
Images: 26
Re: Vehicle Protection System

Italian electrics
Chill is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

protection , system , vehicle

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome