alfa romeo 156 1.6ts - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 08-02-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
alfa romeo 156 1.6ts

Hi everybody im hoping somebody can give me a clue to why my little 156 1.6ts wont rev it starts revs once then cuts out i have sent to local garage not alfa main dealer he has checked for fault codes none showing up.
kevink10 is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: alfa romeo 156 1.6ts

welcome to AO Kevin...

sorry to hear you are having problems...probably best to post your tech query on the following...

Alfa 147, 156 & 159 - Alfa Romeo Forum

all the best

Status: i don't use fuelly
AO Platinum Member
nigelread's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 22,304
Images: 5
Re: alfa romeo 156 1.6ts

Hello and welcome
nigelread is offline  
Status: -
AO Gold Member
rammy's Avatar
Join Date: Feb 2007
Location: burton on trent
Posts: 7,719
Re: alfa romeo 156 1.6ts

Hello and welcome to AO.
rammy is offline  
Status: The BSD says konnichiwa
Global Mod Team
BigFoot's Avatar
Join Date: Jul 2003
Location: Italy
County: Milano
Posts: 113,594
Images: 14
Re: alfa romeo 156 1.6ts


Moved to 156 Tech Lounge
BigFoot is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT

156 , 16ts , alfa , romeo

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome