Where's my squeak gone! - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 5 Old 14-01-08 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2007
Location: Sandbach
Posts: 15
Where's my squeak gone!

Up until recently I've be suffering (for about 3 or 4 months) from the front suspension squeaking. It was really bad first thing in the morning and would go after about 15mins of driving. From reading through previous posts I was guessing it might be the upper wishbone(s). That is until it just stopped about two weeks ago.

Has anyone got any idea why this would happen?
Should I be worried or has my Alfa cured itself?
Alfa Alfa Alfa is offline  
Sponsored Links
Status: Slumming it
AO Silver Member
MPH's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Tokelau
County: Nukunonu
Posts: 5,551
Re: Where's my squeak gone!

As long as the squeaking hasn't turned into knocking!!!
MPH is offline  
Status: Tin worm attack ... ARGHH!
AO Gold Member
gazza82's Avatar
Join Date: Jan 2003
Location: United Kingdom
County: Buckinghamshire
Posts: 8,287
Images: 12
Re: Where's my squeak gone!

Is it raining? The water lubricates the bushes and the squeaks disappear until it all dries out again ...
gazza82 is offline  
Status: -
AO Member
alfa-NI's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: NI
Posts: 38

Member car:

Alfa 156/147/GTV

Re: Where's my squeak gone!

as above, will squeak more when dry - otherwise be happy.
alfa-NI is offline  
Status: 2016 . . . .Year ofthe Sprint??
AO Silver Member
StescoG66's Avatar
Join Date: May 2007
Location: United Kingdom
County: East Dunbartonshire
Posts: 3,196
Images: 17
Re: Where's my squeak gone!

Mine is the same. COme better weather a liberal squirt with either silicone of lithium grease will be applied as there is no excessplay showing (unless the East Dunbartonshire roads take their toll - which wouldn't surprise me . . . . )
StescoG66 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 147, 156 & GT


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome