Problem with ventilator fuse - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 30-05-07 Thread Starter
Status: -
Join Date: Aug 2006
Posts: 1

Member car:

Alfa 155

Problem with ventilator fuse

Hi all, I have now Alfa 145 1.8 T.S. with air-conditioning system and I have problem with ventilator fuse. There is recommended 30 Amps fuse for ventilator, but for me, every two weeks fuse of ventilator is damaged (heated). Did you have experience with it? Thanks for help.
lukee155 is offline  
Sponsored Links
Status: -
Croalfa's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: Zagreb , Croatia
Posts: 3

Member car:

Alfa 145 1.4 t.s

Re: Problem with ventilator fuse

Look aroud fan wiring , if you have half burned wire or isolation it may cause problems , solution: cut off damaged piece of wire and isolate it well.
Croalfa is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Dec 2004
Location: United Kingdom
County: Somerset
Posts: 48

Member car:

145 cloverleaf

Re: Problem with ventilator fuse

my heater fan fuse breaks when i turn the heater fan on 4, so I leave it at 3...........i'm told that it is a sign that the heater fan needs replacing, but as it is a bugger to get to I will leave it until it gets worse.

chasbmw is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

fuse , problem , ventilator

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome