Error P0480 Fan really 1 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 29-05-14 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jun 2011
Location: United Kingdom
County: Hertfordshire
Posts: 46
Cry Like A Baby Error P0480 Fan really 1

Evening everyone,

I am unable to search as i keep getting an error when i try.

I took the car out for a drive this afternoon and got a mcd fault and the light on the dash (no limp mode though) Drove home and had a look with the laptop and Multiscan.

the error is P0480 fan relay open circuit - on the off chance that it could be the relay i swapped the 2 fan relays around and the same error.

all fuses seem okay on the battery fuse box- I was wondering if anyone could offer any advice on the above error.

thanks in advance as always
keith300 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
Join Date: Apr 2014
Location: United Kingdom
County: Essex
Posts: 144

Member car:


yes. because is bad connection , oxide on plugs and you getting error,

try to clean all plugs to fan

i using this solution
paul2013 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

error , fan , p0480

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome