146 central locking problem - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 29-10-06 Thread Starter
Status: -
alfa will's Avatar
Join Date: Oct 2006
Location: Cardiff
Posts: 3

Member car:

146 2.0 Ti

Help 146 central locking problem

Just bought a 97 146 Ti. The front doors work fine so far on the central locking system but the 2 back doors don't seem to function on the central locking.

Is this a common back door problem or is it just a coincidence that both the back doors aren't working when the front ones are?

In any case.. how do I fix it?

Many thanks in advance for any helpful advice..

alfa will is offline  
Sponsored Links
Status: - Update
Posts: n/a
Re: 146 central locking problem

i dont know whether the front and back are on seperate fuses at the moment.my son's sleeping and the manual i have is in his room.

But from reasearch it does seem to be a common problem in italian cars that the o/s/r door stops working. perhaps its a coincidence that both of yours have stopped.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

146 , central , locking , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome