Alfa 145 ... failed MOT - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 13-07-12 Thread Starter
Status: -
Join Date: Jul 2012
Location: United Kingdom
County: Greater London
Posts: 1
Alfa 145 ... failed MOT


I have a 1999 145 1.6 TS Junior and it has failed with a corroded front sub-frame, it looks quite corroded on the offside. I contacted the local Alfa dealer and a replacement is over twice what the car is worth.

Does anyone know where I can get a replacement?

I love the car, bodywork is great, no problems with the engine, 75k miles and I don't want to get rid of it because it is uneconomic to repair.

bernie145 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Platinum Member
Ralf S.'s Avatar
Join Date: Feb 2002
Location: The land that Time forgot
Posts: 12,568
Images: 18
That rgwm fella on here breaks Alfas.. and sub-frames can't be too rare.

Ralf S.
Ralf S. is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

145 , alfa , failed , mot

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome