Boot, pas window, sunroof? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 10-08-11 Thread Starter
Status: -
AO Member
scriosta's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: Ireland
County: Kilkenny
Posts: 15
Boot, pas window, sunroof?

Finally ready to drive my 146 after 3 weeks of doing work on it and wahay another problem!
Boot button not working, passanger window not working and sunroof not working. The fuse is fine, checked the wiring into the back of the fuse and all is fine there. Was thinking maybe a relay so looked up the maintence manual and cant see any that are related, apart from a sunroof one. I remember a year ago i swaped out a relay but cant remember what for. So much work done to it, its all becoming a haze.
scriosta is offline  
Sponsored Links
Status: Go to
AO Silver Member
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 1,503
All of the non-working items are on the same fuse and relay circuits so it sounds like you've either got a blown fuse of a dead relay somewhere. See pages 2 and 2/1 of this document.
GialloEvo94 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

boot , pas , sunroof , window

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome