alfa 145 1.6 twin spark 2000yr ignition light comes on and car dies whilst driving - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 18-02-11 Thread Starter
Status: -
Join Date: Feb 2011
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 3
alfa 145 1.6 twin spark 2000yr ignition light comes on and car dies whilst driving

ive had this car almost three years and its been in and out of the garage to many times for my liking its had new lambda 4 times new maf new cat new crankshaft sensor and still runs like a bag of crap and now the injector light came on today 5 times and each time it died whilst driving aceeleration is poor idle speed is all over the place anyone got any ideas why everything keeps goin wrong my latest mechanic seems to think the ecu mite be working wrong is this a possibility
alfacruzer is offline  
Sponsored Links
Status: Go to
AO Silver Member
Join Date: Jul 2005
Location: I would rather not say
County: -
Posts: 1,503
As you've already replaced a lot of the sensors, I recommend that you get a diagnostics test done which will save any further guessing. Any faults registered will be stored in the memory of the ECU so the diagnostics machine/software will be able to read them.
GialloEvo94 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

145 , 2000yr , alfa , car , dies , driving , ignition , light , spark , twin , whilst

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome