timing belt setup problems 1.4 ts - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 04-11-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Feb 2010
Location: Ireland
County: Offaly
Posts: 153
Images: 6

Member car:

alfa 156 1.6 ts

Help timing belt setup problems 1.4 ts

I have taking off the timing belt cover and notice that the timing belt down near the crankshaft pulley is jurking, I have change the belt about 500 miles ago,
but it does not look like the belt is spining right,
when I was tensioning the belt I tensioned it in 3 or 4 different place,

Is their a special way of setting up the belt?
Alfaa is offline  
Sponsored Links
Status: 100% Alfa Free :(
AO Silver Member
groovylee's Avatar
Join Date: Nov 2009
Location: United Kingdom
County: Bedfordshire
Posts: 4,097
Images: 77

Member car:

A Motorbike ;)

i haven't done one on a TS myself yet, but there are several guides if you do a search
groovylee is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

belt , problems , setup , timing

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome