Central Locking Issue - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 16-09-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2009
Location: United Kingdom
County: Devon
Posts: 41

Member car:

2005 147 jtd

Central Locking Issue

My 146 has a niggling problem. When I activate the central locking from the keyfob, all the doors lock apart from the rear nearside. This door can still be opened even though the CL is activated and the alarm will go off.
Any ideas?
FunkyLittleBoat is offline  
Sponsored Links
Status: I've got a proper Alfa now
AO Member
rcollie's Avatar
Join Date: Oct 2008
Location: United Kingdom
County: Fife
Posts: 843
Images: 3
I think you will need to pull of the door panel so that you can get at the motor, to see if it is working/moving. Could be the wiring, could be the connection from the motor to the lock but is most likely a knackered motor.
rcollie is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

central , issue , locking

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome