advice please - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 23-05-10 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: May 2010
Location: United Kingdom
County: Down
Posts: 15

Member car:

145 1.8

advice please

I have just bought a 145 1.8 and found it dropped power when start up, It is perfect after a few minutes and warmed up. The other night after work car started off and then slowed down and after a few feet a small crack noise and off it went no probs.

Has done the same without the craic everytime i start. I have been told its a spark plug change needed. Is there any truth in this please help
rob5488 is offline  
Sponsored Links
Status: -
AO Member
naanbread's Avatar
Join Date: Sep 2009
Location: United Kingdom
County: Lincolnshire
Posts: 170
unplug the maf and see what it runs like from cold then...its the 1st signs a MAF is on its way out when its really bad at cold starts

and remember if your going to buy a MAF get a Bosch product
naanbread is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome