146 bunch of weird probs. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 13-09-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Nov 2008
Location: Greece
County: -
Posts: 17

Member car:

146 Junior

146 bunch of weird probs.

Its been almost a year since i got my beloved 146 junior
('99 1.4 ts plastic top 101k km)and she has some weird electrical issues now.
The right windscreen wiper wont go all the way down after a wipe.
The rear water sprayer goes off when i use the front but not the other
way around.
Weird idle is back only 7k km after replacing the idle stepper with
a new one.
My mechanic told me this is due to engine wear and is "almost"
normal but i can't live with that.Normal wear can be translated to
certain worn parts that can be replaced imho.
Any help is welcome
Regards George.
Mystiv is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

146 , bunch , probs , weird

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome