Air flow meter - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: Busy busy busy!
Club Member
Membro Premio
Pud237's Avatar
Club Member Number: 71
Join Date: Apr 2006
Location: United Kingdom
County: Cumbria
Posts: 41,613
Hmm, difficult one. Is there an engine management light present when you use either MAF? I know there will be when you have it disconnected.

Any air leaks on the intake, after the MAF?
Pud237 is offline  
Sponsored Links
(Post Link) post #27 of 27 Old 15-09-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
GuitarJon's Avatar
Join Date: Aug 2009
Location: United Kingdom
County: Cheshire
Posts: 204
Nope no lights and no leaks. I put another thread up before about the lambda sensor which I think it might be the problem. This whole problem started after I drove through a rough n muddy field. I disconnected the sensor yesterday and it ran great and all the power was back. However when I disconnected the MAF, all the power came back again also.
GuitarJon is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

air , flow , meter

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome