lambda query - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 08-07-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
trem3412's Avatar
Join Date: Jun 2007
Location: United Kingdom
County: Buckinghamshire
Posts: 39
Images: 7
Madness lambda query

Hi guys fitted a new afm as my car was suffering with idle issues and flat spots the idle issues are sorted and i have less flat spots but there are still some, its flat low in the rev range but clears could this be the lambda sensor i also red on here some where about holding the revs at 2000 in neutral and if u could not do this the lambda was switching slowly.i have a decat aswell not sure if this will cause any issues,I disconnected the lambda and went for a drive it did make it slightly worse so am i right in thinking that it is the lambda probe.Also are the universal ones on ebay any good thanks for any help.
trem3412 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

lambda , query

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome