windscreen wipers and engine a bit flat? - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 04-07-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jul 2009
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 17

Member car:

145 cloverleaf

windscreen wipers and engine a bit flat?

Hello all, just found your site it looks good.

I collected my 145 cloverleaf yeaterday private sale and loving it, couple of bit need tidying but can't get the smile off my face.

Couple of bits I need some help with one is the windscreen wipers, they do not park int he right place they park about 6 inches above the windscreen bottom, but they do travel below this first, so not a case of just adjusting the spindle. Not sure where to start or a common problem?

Also the engine pulls well, it has had it belts done and even has a part history, but it seems a little flat, not sure how to describe it, changed the aire filter thought it might be somthing simple like struggling for air, but it not, any suggestions on where to start.

thanks all
gidas145 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

bit , engine , flat , windscreen , wipers

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome