En-light-en me... - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 3 Old 23-05-09 Thread Starter
Status: Applying underlay!
AO Member
TheBrush's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: United Kingdom
County: Gloucestershire
Posts: 49

Member car:

146 1.8 T.Spark

En-light-en me...

Hi all,

My 146 has just failed its MOT, mainly on some hidden rust (of course! ), but also on an out-of-adjustment front nearside headlamp unit. I know this is a common problem, the reflector and light unit is wobbling around inside the housing, so I guess the alignment lugs have snapped off. Does anyone have a spare light unit, or would know where to get one quickly? I've emailed 'parts gateway' but as yet no joy...
Off to Le Mans soon, don't want any more setbacks!


TheBrush is offline  
Sponsored Links
Status: -
Join Date: Sep 2009
Location: Honduras
County: Cortes
Posts: 5

Member car:


Hi. can you tell me the exact position that the head lamps should be for low and high beans, mine are lighting 5 meters ahead of the hood (too low)
jmarsan is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Aug 2008
Location: United Kingdom
County: Surrey
Posts: 268
I have a pair of good light units for sale from a 1996 146, 10 each.
I am in Guildford, Surrey if you are interested.....?
crikey_spud is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome