145 locking/unlocking problems - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 12-02-09 Thread Starter
Status: 33 shaped fire imminent
AO Member
dickyb's Avatar
Join Date: Sep 2006
Location: United Kingdom
County: -
Posts: 415
Images: 8
145 locking/unlocking problems

Hello all

I've recently been experiencing problems with locking and unlocking my 2000 145. Sometimes when you press the button on the keyfob nothing happens, then if you wait for a while and try again it works. I originally thought it was just flat batteries but when I put new batteries in the fob I soon experinced the same problem. The other day I had to stand outside my car for about 10 minutes before it would let me in!

Has anyone experienced this before and does anyone have any idea what the problem could be?


dickyb is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

145 , locking or unlocking , problems

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome