Alfa 146 1.8TS no power to fuel pump. - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 01-02-09 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2008
Location: United Kingdom
County: Bristol
Posts: 4

Member car:

146 1.8TS

Alfa 146 1.8TS no power to fuel pump.

Can any tell me where the fuel pump relay and any associated fuses are please on a '99 146 1.8TS or suggest any other ideas what the problem is please?
Fuel not pumping. Not the cut off switch and the RAC forced power to fuel pump and that does work but they did not know where relay is located or what fuses are associated with pump?
Thanks. Delboy.
delboy001 is offline  
Sponsored Links
Status: Alfa infected
AO Gold Member
purple145's Avatar
Join Date: Oct 2004
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 7,026
Re: Alfa 146 1.8TS no power to fuel pump.

located in the black box by the battery, often causes problems, clean up the contacts and check for any loose wires tht may have dropped out underneath, especially when pushing back in.

purple145 is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

146 , 18ts , alfa , fuel , power , pump

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome