middle exhaust system broke - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 1 Old 16-01-09 Thread Starter
Status: -
AO Member
Join Date: Jan 2009
Location: United Kingdom
County: West Midlands
Posts: 103
middle exhaust system broke

yesterday the middle section worked its way loose on my car causing the car to sound like noisey tractor.the AA man said it was a crappy job by who ever fitted it.the whole middle section was new but he said it wernt fitted good.so i blame monza tuning cause thats were the car was touch wood suposed to of been cared by prior to me owning it.anyway the aa guy tempary repaired it back on and today had my local garage sort it proply.so driving a 1.2 clio 05reg for a day then getting back in the cloverleaf felt like i won the lottery.thats when you realised how fast and sporty these cars are.so now i have that off my chest im going to bed.that being the first problem i have had with my car and hopefully the last for a long while. oh yeah the AA guy said what are these alfas like.i said to him i cant explain drive one and your see
spliff1star is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

broke , exhaust , middle , system

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome