Injection light + fault start 146 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #1 of 2 Old 24-12-08 Thread Starter
Status: -
Join Date: Nov 2008
Location: Lebanon
County: -
Posts: 1

Member car:

alfa 146 boxer

Thumbs Up Injection light + fault start 146

hi every body i have a 146 1.6 boxer 1996 I'm facing problem while im starting the engine at morning... it doesn't start easily and an injection light appears and stays on. inaddition while im pressing the acceleration pedal i hear a sound like running water.
can any body help me please...... thank you
Fidz85 is offline  
Sponsored Links
Status: Banned for not following the site rules
Join Date: Feb 2008
Location: United Kingdom
County: Wiltshire
Posts: 9,721
Images: 6
Re: Injection light + fault start 146

Check the fuel line is still connected, it may have split, does the fuel pump continually run with the igniton at MAR and engine NOT running? or does it stop a few seconds after turning the key to MAR? I do suspect though that your fuel line has split somewhere.
Smaky is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

146 , fault , injection , light , start

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome