164 alarm/remote - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
164 alarm/remote

The alarm/remote does not work on my 1995 164 cloverleaf. I replaced the battery but no joy. Any suggestions for the next step - do I replace the bleeper unit?
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
McGuinn's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

Do you have the IR version? If so I have a document (nearly finished). PM me your e-mail address and I'll send it to you on Monday, I hope.
McGuinn is offline  
Status: -
AO Member
Join Date: Mar 2002
Location: WSM UK
Posts: 518
Images: 6
Mine stopped working the other day, I took the fob apart and the little white LED type thing that sends the signal had actually come away at the solder joints to the pcb. I just soldered it up again and it works fine now.
Mike M is offline  

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

164 , alarm or remote

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome