alarms - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a

so, the light on my key activates when I press the button, the light on the receiver unit in the car works when I press the test button....but the alarm has just stopped working. got in my car, drove home, got out and it wouldn't set the alarm or lock the doors!
There's only flipping air between the key and the receiver, and the battery can't go that dead in the space of an hour surely?
Sponsored Links
Status: -
AO Silver Member
McGuinn's Avatar
Join Date: Mar 2003
Location: Dublin, Ireland.
Posts: 3,194

Member car:

145 1.8 TS

I'm doing up a document on this... You have the IR sender I expect? I have photos and a detailed repair method. Lock the car with the key for a shortwhile... I'll let you know when the document is ready.
McGuinn is offline  
Status: - Update
Posts: n/a
nice one, thanks

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146


Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome