Airco Problem, help needed - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
Status: - Update
Posts: n/a
Airco Problem, help needed

Hi all, i bought a 97'er 155, it's an 1.8 TS 16V with AC, but it doesn't work.
So what's the problem, I found out that the compressor doesn't get any power. There's a brown cable adjusted to it and a black one that comes from the pump itself.
So when I turn the airco on nothing happens.
So I thought it had to do with the system needed to refill but when i got to an airco service center they told me that they couldn't do anything because the compressor didn't get in because of the power problem.
I did check all the relais and fuses and they all seem ok.
Does anyone of you have an electrical diagram of the airconditioning system?
Or any other tips??? Any help would be very great!
Thanks in advance.

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

airco , needed , problem

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome