Bootlid sensor - Page 2 - Alfa Romeo Forum
You are currently unregistered, register for more features.    
Thread Tools Search this Thread
(Post Link) post #26 of 26 Old 15-08-03 Thread Starter
Status: Daddy bear
Global Mod Team
bazza's Avatar
Join Date: Nov 2002
Location: Congleton - The centre of
Posts: 42,042
Images: 3

Member car:

Alfa 156 GTA SW

Just remembered this topic for some reason.

I have since then had the boot door trim off, and found out why neither light was working. The switch in the catch was unplugged. So I plugged it in.
About an hour later I noticed that now neither of the lights would go off! laughing
So it's obviously been deliberately un-plugged by someone when they foudn the problem, coz otherwise it'd flatten the battery. You can't get at the part of the catch that the wires connect to, so I've just left it un-plugged. I've got enough things to work on with Alfie at the mo, without worrying about something so minor.

Seen an offensive/spam post? Report it! Click the or button next to the post.
AO Rules - AO Gallery - AO Classified adverts - AO Club - AO Traders

"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so." - Douglas Adams

I Nomes & Gibbo

"You know, sometimes the world seems like a pretty mean place."
"That's why animals are so soft and huggy."
- Calvin and Hobbes

To err is human, to moderate ursine.
bazza is offline  
Sponsored Links

Go Back   Alfa Romeo Forum > Supported Alfa Romeo Models > Technical & Vehicle Assistance > Alfa 145 & 146

bootlid , sensor

Thread Tools Search this Thread
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome